кадър Преди няколко дни американският президент се спъва докато се качва по

...
кадър Преди няколко дни американският президент се спъва докато се качва по
Коментари Харесай

Бившият лекар на американския президент: Крият истината за състоянието му.

кадър 

Преди няколко дни американският президент се спъва до момента в който се качва по алените стълбички към самолета на Air Force One.

Това не остана неусетно.

Крият истината за положението на президента

Журналистите са очевидци по какъв начин бърка думите

Бившият  персонален доктор  на американските  президент и Рони Джаксън е съществено угрижен за физическото и психическото положение на  президент а  Джо Байдън  и счита, че истината за неговото здравословно положение се крие от американците. За това оповестява американското списание Washington Examiner, представено от вестник . Рони Джаксън беше  персонален доктор  на Обама и Тръмп, а в този момент е член на Камарата на представителите на  Съединени американски щати .

Говорейки за това, че нещо не е наред със  здраве то на 78-годишния политик, той разяснява видеокадрите, на които Байдън се спъва три пъти по стълбата на самолета, Джонсън отбелязва, че това е явен сигнал за здравословните проблеми на ръководителя на  Съединени американски щати . Отбелязва се, че по-рано Байдън е бил вице президент  в продължение на 8 години, тъй че към този момент доста пъти се е изкачвал и слизал по едни и същи стъпала и има опит в „ сходни въпроси “.



Кадри от  рухване то на Байдън върху стълбата се появиха на 19 март. Белият дом комично упрекна вятъра за гафа на Байдън, само че тъжният облик на 78-годишния човек, който се спъва безпомощно пред включените камери, породи доста звук. И преди този момент към този момент имаше съмнения за влошеното  здраве  на главата на  Съединени американски щати  и публицистите нееднократно бяха очевидци на това по какъв начин Байдън бърка думите.

Рони Джаксън е сигурен, че Байдън би трябвало да премине тест оценка на умствените му качества, и тази рекомендация той направи още през февруари 2020 година „ Като доктор в Белия дом аз знам каква физическа и психическа валидност са нужни за осъществяването на тези отговорности. В момента мога да ви кажа, че укриването на Байдън от обществеността е червен предупредителен байрак. Нещо не е наред! “, туитна Джаксън. Струва си да се подчертае, че публицистите от Washington Examiner желаеха от пресслужбата на Белия дом да разясняват изказването на Джаксън, само че запитването на медиите остана без отговор.

Джаксън не е единственият доктор, който показва угриженост за психическото и физическото  здраве  на Байдън. Той единствено удостовери страховете на доктор Дейвид Шайнер, който беше  персонален доктор  на Барак

Обама в продължение на 22 години. След като прегледа медицинските досиета на Байдън за 2019 година, Шайнер заключи, че американският  президент  е „ нездравословен човек “.

По същия метод доктор Марк Сийгъл сподели пред Fox News предходната седмица, че явно влошеното когнитивно  здраве  на Байдън ще бъде проблем. „ Не съм единственият, който повдига въпроса за неналичието на конференции, както и за това, че той назова вице президент а Харис „ президент  Харис “. И това се случва към този момент няколко пъти ”, сподели Сийгъл.

Реакцията на жителите на  Съединени американски щати  на шегата на Байдън, че Камала Харис интелектуално го превъзхожда също не беше добре призната от тях и американците виждат в нея самобитно знамение. Според тях  президент ът Байдън ще подаде оставка в близко бъдеще поради здравословното си положение. Според Конституцията на  Съединени американски щати  поста на  президент а на  Съединени американски щати  ще бъде ангажиран от неговия заместител, т.е. от сегашния вице президент  Камала Харис.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР